Hvor meget muskler får jeg af den menneskelige væksthormon?

august 7, 2020 Off By admin

Væksthormon eller somatropin er et unikt stof, der altid er en velkommen gæst i bodybuilding. Naturligt endogent GR er ansvarlig for alle processer i kroppen – muskler, hud, hår… Men nogle af os har muligvis ikke tilstrækkelig menneskelig væksthormon til at muskelmassen vokser hurtigt og effektivt. I disse situationer redder visse præparater (syntetisk humant væksthormon).

Der er mange ændringer af menneskelig væksthormon. Hvad kan de gøre?

 • Injicerbare humane væksthormonpræparater har en anabol effekt (fremmer muskelvækst);
 • De hjælper med at forbrænde fedt;
 • Unge kan øge knoglevækst, styrke led og ledbånd;
 • Human væksthormonpræparater fremskynder sårheling, styrker immuniteten;
 • Disse stoffer hjælper med at forynge og øge energiniveauet.

Human væksthormonpræparater har en gunstig effekt på atleten. For det første har disse lægemidler en stærk anabol effekt, hvilket fremmer intensiv syntese af proteiner og resulterer i muskelhypertrofi og muskelhyperplasi. Denne effekt er ekstremt interessant. Dette er sandsynligvis den vigtigste grund til, at syntetisk somatropin kaldes det mest kraftfulde anabolske hormon.

For det andet har human væksthormoninjektioner en stærk effekt på fedtforbrændingsprocessen. Lægemidlet hjælper med at omdanne fedt til energi. Og endelig styrker væksthormon vores bindevæv, sener, knogler og brusk. Injicerbart væksthormon beskytter vores ledbånd og led mod skader. Dette er sandsynligvis en af de vigtigste virkninger observeret hos nogle atleter.

Så lad os sammenfatte resultaterne af terapi med human væksthormon:

 • Humant væksthormoninjektioner stimulerer kraftige anabolske processer og forhindrer ødelæggelse af muskelmasse;
 • Lægemidlet hjælper med at slippe af med fedtlag;
 • Human væksthormonbehandling forårsager hudforyngelse;
 • Injektioner af menneskelig væksthormon styrker vores immunsystem og knogler.

Menneskelig væksthormon til muskelgevinst ved bodybuilding

Human Growth Hormone er en absolut favorit blandt professionelle atleter. Der er nogle vigtige fordele forbundet med dette stof: dine muskler bliver større, niveauet af subkutant fedt bliver tyndere, mens dine bindevæv (brusk, sener og knoglestrukturer) bliver stærkere. Således reduceres hyppigheden af skader, mens opsvinget er hurtigere. Derudover er human væksthormonbehandling næsten den eneste måde at forårsage hyperplasi af muskelfibre hos nogle atleter.

Syntetisk somatropin vil hjælpe dine muskler med at vokse mere definerede uden at forårsage alvorlige eller farlige bivirkninger. Således påvirker den menneskelige væksthormon ikke styrken og har ikke androgen virkning. Desuden krænker somatotropin ikke funktionen af hypothalamus-hypofyse-testikelaksen. Det har vist sig, at et månedligt forløb af menneskelig væksthormon giver en meget høj kvalitet i muskelmasse. I nogle tilfælde kan den samlede kropsvægt muligvis ikke ændre sig på grund af tab af fedtforekomster.

Det skal bemærkes, at syntetisk somatropin har en helt anden virkningsmekanisme end anabolske steroider. Således kan atleter opnå de mest kvalitative resultater ved at bruge væksthormon med visse steroider med høj androgen aktivitet (metan, testosteron, trenbolon). Naturligvis bør steroider inkluderes i komplekset på grund af deres stærke anabolske egenskaber. De øger hypertrofi af muskelceller, hvilket vil føre til hyperplasi under påvirkning af Human injektioner med væksthormon .

Human væksthormon tilnærmede doser:

 • Den ugentlige dosis er 0,6 IE / kg kropsvægt. Derfor skal professionelle atleter bruge 60 IE ugentligt. I dette tilfælde er dosis opdelt i 3 injektioner på 20 IE pr. Uge.
 • Du kan også vælge subkutane injektioner, som skal bruges dagligt (4-8 IE pr. Dag)

Det viste sig, at væksthormonbehandling stærkt afhænger af doseringen. Mange atleter deler deres daglige dosis i 2-3 små subkutane injektioner på 2 IE. Regelmæssig introduktion af små doser betragtes som mere effektiv, fordi vores lever reagerer bedre på hyppige og små doser. Injektionsområdet skal konstant ændres for at undgå lokal lipotrofi (ødelæggelse af fedtvæv). Således er effektive doser af human væksthormon 4-8 IE pr. Dag.

Menneskelig væksthormon og muskelopbygningsprogram. Væksthormon og insulin

Måske er den vigtigste bonus ved Human Growth Hormone-kursus for at få muskelmasse minimalt rollback-fænomen (som f.eks. Med anabolske steroider). Alle resultaterne er fantastiske. Dine muskler kan endda vokse yderligere i nogen tid uden injektioner.

Syntetisk humant væksthormon påvirker ikke niveauet af testosteron i kroppen. De grundlæggende kurser for at få muskelmasse inkluderer menneskelig væksthormon og steroider. I dette tilfælde kan resultaterne forbedres med 30-60%. I denne situation kan atleter dog lide af bivirkninger, herunder et kraftigt fald i testosteronniveauet.

Du kan kombinere human væksthormon med insulin for at forbedre resultaterne uden risiko. Væksthormon kan forårsage hyperglykæmi (dvs. højt blodsukkerniveau), og insulin kan sænke sukkerniveauet. Således øger vi automatisk koncentrationen af væksthormon. Denne kombination vil i gennemsnit stimulere ny muskelvækst med 10-30%. Det anbefales at bruge insulin under alle omstændigheder med lange kurser med human væksthormon (for at beskytte din bugspytkirtel).

Human væksthormon i skærefasen

Human Growth Hormone-kurser er simpelthen unikke: De er i stand til at stimulere fedtforbrændingsprocessen uden tab af muskelmasse. Dette er de øjeblikke, der kan synes for os umulige. Imidlertid kan moderne videnskab og farmakologi gøre dem til virkelighed. I gennemsnit kan atleter reducere procentdelen af fedt med 5-7% i løbet af løbet. Effekten kan styrkes, hvis du også tager thyroxin. GH kan hæmme aktiviteten i skjoldbruskkirtlen. Som et resultat producerer kroppen ikke nok thyroxin, hvilket er ekstremt vigtigt for lipolyse.

Menneskelig væksthormon til kvinder

Det er stadig dårligt forstået, hvordan denne komponent fungerer for piger og kvinder (til sportsformål). Imidlertid anvendes human væksthormon med succes til foryngelsesformål. Kvinder bruger lavere doser. Derfor er risikoen for bivirkninger minimal. Derfor bør de kvinder, der ønsker at prøve humant væksthormonkompleks, bruge en dosis 1,5-2 gange lavere end standarddosering.

I hvilke tilfælde kan menneskelig væksthormon have en svag positiv effekt på muskelvækst?

Mens der er tale om human væksthormonbehandling, kan vores krop have behov for flere niveauer af skjoldbruskkirtelhormon, insulin, kortikosteroider, gonadotropiner, østrogener osv. Af denne grund er solokursus med human væksthormon ikke særlig effektiv. Derudover medfører administration af human væksthormon i utilstrækkelig dosering heller ikke den ønskede effekt.

Somatotropin kan kun vise sine fænomenale anabolske egenskaber med steroider, skjoldbruskkirtelhormon og insulin. Kun i dette tilfælde kan vores lever producere den optimale mængde somatomediner. Denne anabolske formel kan forbedres ved samtidig administration af visse stoffer med antikataboliske egenskaber.

Human væksthormonbehandling anbefales ikke i fasen med forberedelse til konkurrencer (når du er i en kalorifattig diæt). I denne fase reducerer kroppen produktionen af insulin og visse skjoldbruskkirtelhormoner. Dette er ret vanskeligt at forstå, men det er nødvendigt at kende nogle vigtige kendsgerninger for at opnå den maksimale effekt fra somatotropin.

Så menneskelig væksthormon er faktisk et potent lægemiddel til vækst af muskelmasse. Denne proces påvirkes dog af en række betingelser for at opnå et imponerende resultat. Det handler om din livsplan, som skal være fuldstændigt forbundet med korrekt ernæring, træning og regelmæssige injektioner. Det skal bemærkes, at kun professionelle atleter med en tilstrækkelig lang erfaring med at bruge andre dopingmidler kan bruge human væksthormoninjektioner korrekt og effektivt.

For eksempel bør en almindelig person, der ønsker at bygge større arme, ikke tænke på human væksthormonterapi: han kan få, hvad han vil med andre lægemidler. Ikke desto mindre, hvis du vælger den rigtige tidsplan for træninger, har du chancen for at opnå meget større resultat. Så hvis dine planer for at øge muskelmasse er så ambitiøse, skal du huske, at store doser af menneskelig væksthormon, som virkelig kan stimulere muskelvækst, bør bruges sammen med andre hormoner.

Referencer

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2657499/
 2. https://bjsm.bmj.com/content/40/suppl_1/i35
 3. https://www.law.cornell.edu/uscode/text/21/333
 4. https://www.medscape.org/viewarticle/515665